Turncentrum TopTurnen Opmeer heeft een grote ambitie welke gevoed wordt door onze slogan: Dromen, durven, denken en doen! We willen graag leading zijn in de regio, partner van de KNGU worden, een bruisend turncentrum blijven en financieel onafhankelijk worden.
Turncentrum TopTurnen Opmeer is een organisatie waar talentvolle turnsters een goede turnopleiding genieten in een omgeving die veilig en prettig is, zodat de turnsters zich kunnen ontwikkelen. We willen het turnniveau van turnsters in ’t algemeen vergroten. Daarnaast zijn we continue kader aan het opleiden om het turncentrum te runnen. Onze droom is om talentvolle turnsters voor te bereiden tot deelname aan trajecten zoals EK, WK en OS.

Daarvoor zijn wij continue op zoek naar kwalitatief goed technisch kader. Kader welke kennis heeft van turnmethodiek, motorische basisvaardigheden, choreografie, trainingsprincipes, turnwetten, periodiseren, planning van beleid, didactische processen en communiceren. Kader die in het bezit is van een geldende licentie uitgegeven door de KNGU.

Wij zijn op zoek naar een turncoach topsport onderbouw.

De coach dient competent te zijn om de turnsters te helpen bij het ontwikkelen van hun turnvaardigheden. Vind je het leuk om te werken in een team, mee te helpen aan de verdere ontwikkeling van het Turncentrum TopTurnen Opmeer, heb je ook de droom om het centrum tot één van de trainingscentra van Nederland te maken, dan zijn wij op zoek naar jou!

Turncompetentie

 • in het bezit van diploma turnen trainer-coach licentie 4
 • minimaal 4 jaar ervaring met training geven aan een selectiegroep en deelgenomen hebben aan wedstrijden op landelijk niveau
 • pro actieve houding in het helpen van de organisatie

Wat vinden wij heel belangrijk?

Bestuursleden, coaches, turnsters en ouders verbonden aan onze organisatie TopTurnen Opmeer houden zich aan de afspraken over transparante communicatie. We vertellen elkaar open hoe we denken en handelen.
Om een ieder het gevoel te geven waardevol en competent te zijn voor het succes van het turncentrum in ´t algemeen en de turnontwikkeling van de turnsters in ´t bijzonder hechten wij grote waarde aan vertrouwen, loyaliteit, integriteit en respect.

Wat wordt er van je verwacht?

 • werken volgens het turnopleidingsplan Turncentrum TopTurnen Opmeer
 • minimaal 5 trainingsmomenten per week verzorgen
 • opleidingsgroep topsport bij Districtstrainingen en/of Oranje Jong Selectie Trainingen van de KNGU begeleiden
 • deelnemen aan wedstrijden turnen dames van de KNGU uitkomend in de N1
 • deelnemen aan 4 internationale toernooitjes per seizoen
 • training geven bij 9 regionale trainingen per jaar
 • onderdeel van het team zijn bij 4x een georganiseerde turnstage i.s.m. ‘Turngirl’
 • bijwonen van een maandelijks technisch overleg

Interesse om ons team te komen versterken, dan kun je je sollicitatie richten aan bestuur Kracht & Vriendschap naar info@kenvopmeer.nl
We willen graag op 1 mei 2017 de sollicitaties afgerond hebben en de vacature ingevuld zien.

Vind je dit een leuk artikel?

Deel het dan voor ons!!