Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen turnen in Ahoy Rotterdam hebben de turnsters van TopTurnen Opmeer prima prestaties neergezet.

Mara Slippens uit Spanbroek turnt in de categorie Pupillen 1 N1.
Tijdens het NK eerdere deze maand had Mara zich geplaatst voor de toestelfinales sprong en brug en mocht zij dit weekend dus weer in actie komen.
Met twee geweldige sprongen wist Mara de 3e plaats te behalen met een score van 13.775 punten. Op het toestel brug behaalde Mara nog eens een knappe zevende plaats

In de eredivisie jeugd turnden Ashley Kasmo uit Heerhugowaard en Estee Kortman uit Wognum een goede wedstrijd. Met een 11e plaats van Estee (44.067 punten) en een 12e plaats van Ashley (44.040 punten) zaten zij heel dicht bij elkaar. Beide hebben goede stabiele oefeningen laten zien tijdens deze belangrijke wedstrijd.
Ashley had zich tijdens dit NK ook geplaatst voor 2 toestelfinales, te weten sprong en brug. Helaas viel Ashley met haar tweede sprong, hier eindigde zij een op zesde plaats. Op brug eindigde zij als vijfde.

Tijdens deze Nederlandse Kampioenschappen werd ook de zogeheten Ahoy Cup georganiseerd voor turnsters in de categorie senioren 1e divisie. Margo van der Steen uit Schagen heeft zich voor deze Ahoy cup geplaatst tijdens haar eerder geturnde NK in Tilburg. Met een meer dan verdienstelijke wedstrijd is Margo op een 8e plek geëindigd met een puntentotaal van 49.218 punten.
De dag erna wist Margo nog heel knap een bronzen medaille te halen op het onderdeel brug met een zeer stabiele oefening.

 

Vind je dit een leuk artikel?

Deel het dan voor ons!!