Op 25 maart 2017 organiseert TopTurnen Opmeer in de turnhal bij Sportcentrum De Weijver in Hoogwoud een talentendag voor turnsters die turnen helemaal te gek vinden. Meisjes in de leeftijd van 6 tot 10 jaar zijn welkom met hun ouders en/of clubcoaches. De talentendag is gratis en start om 09.00 uur in de turnhal. Allereerst is er een leuke demonstratie van enkele turnsters, daarna gaan de meisjes zelf turnen. Het duurt ongeveer tot 10.30 uur.

Een viertal scoutingsdagen worden in het turnseizoen 2016-2017 georganiseerd. Ieder kwartaal start een nieuwe groep met enthousiaste turnsters. Ben je tussen de 6 en 10 jaar en vind je het leuk om te komen turnen in de prachtige turnhal in Opmeer? We hebben mooie turntoestellen, een geweldige springvloer, veel zachte matten, een blokkenkuil en trampolines waar je allerlei turntrucjes kunt leren.

Op de scoutingsdag kan je een uitnodiging krijgen om een aantal trainingen mee te doen. Na deze periode zou je een plek kunnen krijgen in een van de opleidingsgroepen turnen van TopTurnen Opmeer.
Goed worden in turnen, nieuwe vriendinnen maken, lekker turnen met plezier, meedoen aan een wedstrijdje: dat is het Programma Scouting TurnTalent!

Aanmelden scoutingsdag

15 + 11 =

TopTurnen Opmeer talentontwikkeling

Hier vind je een gedeelte van het beleidsplan van TopTurnen Opmeer mbt Talenontwikkeling. Lees het door en zie waar Topturnen Opmeer voor staat.

Vind je dit een leuk artikel?

Deel het dan voor ons!!