Op zaterdag 24 juni organiseert TopTurnen Opmeer in de eigen turnhal bij Sportcentrum De Weijver in Hoogwoud weer een talentendag voor turnsters die turnen helemaal te gek vinden. Meisjes in de leeftijd van 6 tot 10 jaar zijn welkom met hun ouders en/of clubcoaches. De talentendag is gratis en start om 10:00 uur in de turnhal en zal rond 11:00 uur weer zijn afgelopen.

Een viertal talentendagen worden in het turnseizoen 2016-2017 georganiseerd. Ieder kwartaal start een nieuwe groep met enthousiaste turnsters. Ben je tussen de 6 en 10 jaar en vind je het leuk om te komen turnen in de prachtige turnhal in Opmeer? We hebben mooie turntoestellen, een geweldige springvloer, veel zachte matten, een blokkenkuil en trampolines waar je allerlei oefeningen kunt leren.

Op de talentendag kan je een uitnodiging krijgen om een aantal trainingen mee te doen. Na deze periode zou je een plek kunnen krijgen in een van de opleidingsgroepen turnen van TopTurnen Opmeer.

Goed worden in turnen, nieuwe vriendinnen maken, lekker turnen met plezier, meedoen aan een wedstrijdje: dat is het Programma Scouting TurnTalent!

Voor meer informatie download het document onder aan deze pagina of meld je direct aan.

Aanmelden talentdag

9 + 13 =

TopTurnen Opmeer talentontwikkeling

Hier vind je een gedeelte van het beleidsplan van TopTurnen Opmeer mbt Talenontwikkeling. Lees het door en zie waar Topturnen Opmeer voor staat.

Vind je dit een leuk artikel?

Deel het dan voor ons!!