De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek valt samen met het moment waarop veel verenigingen en clubs hun deuren opnieuw open zetten; het sportseizoen gaat weer beginnen. Daarom vieren we tijdens de Sportweek van 17 t/m 25 september in heel Nederland de start van het nieuwe sportseizoen! Tijdens de week openen honderden sportclubs, sportbonden, gemeenten en andere organisaties hun deuren en verzorgen ze sportclinics, -toernooien en -demonstraties. Verenigingsleden worden via de ‘Ik neem je mee!’ campagne uitgedaagd iemand mee te nemen naar zijn of haar club om samen de start van het sportseizoen te beleven.

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ik neem je mee!

Het thema ‘Ik neem je mee!’ is nauw verbonden aan de Nationale Sportweek. In de praktijk betekent het dat enthousiaste sporters iemand meenemen naar hun sportclub die niet of weinig sport. Het is een zeer effectieve manier om inactieve mensen van de bank te krijgen of vrijwilligers voor je sportclub te werven.

ik neem je mee ansichtkaart

K&V Opmeer start daarom zaterdag 17 september om 14:00 met een feestelijke opening door burgemeester Nijpels de Nationale Sportweek. Tijdens de middag zullen er diverse demo’s worden gegeven maar is er natuurlijk veel ruimte om zelf te ervaren wat K&V Opmeer allemaal te bieden heeft.
Gedurende de rest van de week zijn alle lessen vrij toegankelijk (bij aanvang melden bij de begeleiding) voor iedereen die een keer wil kennismaken met Freerunnen, Funjump, Kidsgym en Turnen!

Leuk als jullie komen

Nationale Sportweek

Vind je dit een leuk artikel?

Deel het dan voor ons!!