Functie

Elk obstakel kan gezien worden als een mogelijkheid om een mooie sprong of salto te maken. Wil jij de kinderen van K&V deze kunsten en technieken aanleren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Kracht en Vriendschap is een gymsport vereniging in de gemeente Opmeer die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.  Wij vinden het erg belangrijk dat kinderen veel plezier hebben in het bewegen. Belangrijk daarbij is dat dit in een veilige stimulerende  sportomgeving gebeurd. De lessen worden gegeven in de eigen turnhal in Hoogwoud.

Wie

Wij zoeken een enthousiast instructeur die graag met kinderen omgaat en ze op vakkundig wijze de free-run/tricing sport leert. Verder ben je communicatief vaardig naar de kinderen en de ouders. Bereidt je jouw lessen voor en maak je de kinderen enthousiast! Dan zijn wij op zoek naar jou! Aan het einde van het seizoen organiseer je een demonstratie voor de ouders en sluit je het seizoen op een gezellige wijze af.

Ervaring

Ervaring zou mooi zijn maar wij staan ook open om een nieuwe weg in te slaan. De benodigde papieren/certificaten zoals gymleider 3, diploma Freerunning, Assistenleider 2 of Freerunning Leider 3 zijn wel een vereiste.

Starten

Wij zouden graag per direct van start gaan voor 2 uur op de woensdagen van 19:00 – 20:00 en 20:00 – 21:00.

Contact

Stuur een email naar info@kenvopmeer.nl wanneer je zin hebt om van start te gaan!

Vind je dit een leuk artikel?

Deel het dan voor ons!!