Gisteren tijdens de Christmas Gym Youth Cup in Luxemburg hebben Zoë Voorthuijzen, Mara Slippens en Tessa van Truijen weer super mooie oefeningen laten zien. Een samenwerking met BATO Haarlem leverde 2 mix teams op waarin de leeftijds categorieën 2006-2007 en 2004-2005 samen als team konden gaan strijden.

De teams werden verdeeld gedurende de hele dag zodat in het ochtendprogramma Mara en Zoë, ingedeeld in dezelfde serie maar niet in hetzelfde team, direct mochten beginnen met de balk. Gedurende het hele programma turnde beide dames zeer stabiel en foutloos en mochten zij op vloer hun eigen oefening laten zien.

Tessa mocht na het ochtend programma haar onderdelen afwerken. Zij volgde het voorbeeld van Mara en Zoë, mooie oefeningen tussen het grote internationale veld (9 nationaliteiten) aan deelneemsters. Bij sprong een klein missertje maar op brug superstrak geturnd.

Het team Haarlem/Opmeer met Mara en Tessa werd in dit sterke veld heel knap 2ᵉ waar Zoë met haar team op een keurige 8ᵉ plaats eindigde, in totaal deden er 16 teams mee. In de categorie “Poussines” (jaargang 2006-2007) eindige Mara op een hele nette vierde plaats op maar 1 tiende van de tweede plaats. Zoë werd in het veld van 47 deelneemster heel netjes 18ᵉ. Tessa turnde individueel in de categorie “Benjamins” (jaargang 2004-2005) waar ook 46 deelneemsters meededen. Hierin eindigde Tessa op een hele mooie 23ᵉ plek.

Met weer hele mooie ervaringen was het een goed toernooi zo vroeg in het seizoen om te kunnen zien wat de dames allemaal weer hebben bijgeleerd. Coach Monique was zeer tevreden met de ontwikkelingen waar haar meiden zo hard voor werken.

Vind je dit een leuk artikel?

Deel het dan voor ons!!