Het is zover, het turnseizoen 2016-2017 zit erop. Afgelopen weekend heeft de laatste training plaatsgevonden en staan er mooie dingen te gebeuren in de vakantie voor de vereniging. Deze week zal er gestart worden met het monteren van de nieuwe LED verlichting mede mogelijk gemaakt door onder andere de Gemeenschapsveiling Opmeer. Ook zal er in de vakantie de nieuwe tumbletrack worden geplaatst waarvan een groot gedeelte van de kosten is opgehaald door de rommelmarkt loterij. Naast deze ingrijpende verandering zal er hier en daar nog klein onderhoud worden gepleegd door onze kanjers van vrijwilligers. Onze grote dank hiervoor.

Voorafgaand aan de laatste trainingsweek is er nog een “officiele” afsluiting geweest waarbij alle turnster van de topsport en recreatie aanwezig waren. De interim voorzitter, Marjolein Severijnen, sprak een mooi woord van dank uit naar alle turnsters welke voor goede pr hebben gezorgd, de coaches welke vele trainingen hebben verzorgd en wedstrijden hebben begeleid, de ouders die de turnsters hebben ondersteund en de club hebben geholpen bij veel activiteiten.

Trainster Monique Zwarthoed belichte nog in mooie woorden het seizoen toe met wat leuke anekdotes. Ook emotionele woorden bij het vertrek van Imke Glas als trainsters van K&V Opmeer. Na 5 mooie leerzame jaren heeft Imke de keus gemaakt om haar studie te vervolgen en dit te combineren met werkzaamheden die hier beter op aan sluiten bij BATO Haarlem. We zullen haar missen en wensen haar al het beste toe in haar nieuw gekozen weg.πŸ‘πŸ»

Ook werd er afscheid genomen van Estee Kortman, Lotte van der Linden Vooren en Nika Wagenaar. Zij hebben zich jarenlang voor de club bewezen met hun ‘staat van dienst’, maar zeker ook hun enthousiasme, leergierigheid en passie voor de sport. Lotte en Nika zullen beide, als trainsters, actief blijven binnen de vereniging waar wij ontzettend blij mee zijn. Nogmaals een welverdiende dikke dankjewel!πŸ‘πŸ»

Rubriek het zonnetje ging dit jaar naar ZoΓ« Voorthuizen die zich had geplaatst voor het NK in AHOY maar hier door een lang slepende blessure niet aan mee kon doen. Gelukkig is zij weer klaar voor het aankomende seizoen.πŸ’ͺ🏻

Speciale aandacht was er ook voor onze NK deelneemsters: Senna Kooij, Madee Zwart, Eva Nieuwenhuizen, Mayra Daalder, Tessa van Truijen en Mara Slippens. Deze meiden piekte met zijn allen op he NK met prachtige oefeningen en een knap staaltje aan doorzettingsvermogen.πŸ™πŸ»

In de traditionele eindfilm was goed te zien wat we met zijn allen hebben gerealiseerd dit seizoen. Regionale trainingen, turnstages, rommelmarkt met lotenverkoop, mooie wedstrijdresultaten en ontzettend veel plezier met elkaar. Wij van K&V Opmeer zijn trots op zon mooie groep aan turnsters! πŸ™ŒπŸ»

Bij deze willen wij iedereen een bedanken voor hun tomeloze inzet voor onze vereniging! Zonder jullie allen zouden wij dit niet hebben kunnen realiseren! Een hele fijne vakantie toegewenst aan iedereen!

Vind je dit een leuk artikel?

Deel het dan voor ons!!